Meer over wimperextensions


Levensduur 

De wimperextentions blijven gemiddeld 2 maanden zitten, afhankelijk van de levensduur van uw natuurlijke wimper(s). Natuurlijke wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 2 maanden, waarna ze uitvallen en weer opnieuw aangroeien. Om een mooie volle wimper te behouden, adviseren wij om iedere 3 tot 4 weken een Refill behandeling te ondergaan. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set lashes is 90 minuten. Een Refill behandeling duurt gemiddeld 60 minuten.

Wat kun je met wimperextensions wel en niet

In principe kun je alles met je wimperextensions. Je kunt er gewoon mee douchen, zwemmen, of een keertje naar de sauna. Te vaak zwemmen (onder water) of een sauna kan wel tot gevolg hebben dat de wimperextensions iets sneller los laten. Wimperextensions die net zijn aangebracht mogen enkele uren daarna niet nat worden. De lijm is mogelijk nog niet volledig uitgehard.

Probeer de eerste 2 dagen, na het laten zetten van wimperextensions, bij het douchen de wimper niet nat te laten worden. Dit voorkomt onnodige wimper uitval. Een wimperkrultang en gebruik van mascara wordt afgeraden bij het gebruik van wimperextensions. Gebruik geen make-up removers op basis van olie, deze zorgt er voor dat uw extentions los weken. Het is aan te bevelen iedere 3 tot 4 weken een refill behandeling te ondergaan.

Gezicht en make-up reinigen

Pas op met reinigingsproducten op oliebasis. Dit kan er voor zorgen dat de lijm wordt aangetast die gebruikt is bij het zetten van de wimperextensions. Kijk ten alle tijden op de verpakking van het reinigingsproduct. Daarnaast is het af te raden om in de ogen te wrijven. Hierdoor kunnen eigen wimpers uitvallen waaraan wimperextensions zitten vastglijmd.

Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.