Meer over huidverbetering met IPL


De huid ontleent haar stevigheid aan de collageenvezels. Naarmate men ouder wordt, neemt het collageen in de huid af waardoor deze gaat verslappen. IPL flitslicht stimuleert de aanmaak van nieuw collageen in de huid, waardoor de huid haar stevigheid weer terug krijgt. Het volledige gelaat kan met de IPL behandeld worden. De meest natuurlijke manier van huidverjonging, want uw lichaam doet het helemaal zelf.

Couperose 

Couperose, oftewel rode vlekken in het gelaat, zijn eigenlijk kleine bloedvaatjes die door de huid te zien zijn. Deze oppervlakkig adertjes kunnen we als het ware dichtbranden met IPL, waardoor de rode gloed verdwijnt. De behandeling is pijnloos.

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken zijn met IPL goed te behandelen. Om het goed te beoordelen en passend advies te geven, vragen wij om langs te komen voor advies. We kunnen dan ook een een proef doen en de mogelijkheden met u bespreken. 

Acne 

Dankzij het IPL-licht worden actieve ontstekingen geremd en dankzij de warmte worden bacterieen gedood. Wanneer u op tijd bent, is de behandeling zelfs zonder littekens die acne normaal gesproken na kan laten. 

Het aantal huidverbeteringsbehandelingen is afhankelijk van de doelstelling en het gewenste resultaat. Voor het oppervlakkige rimpels en lijntjes bij de rijpere huid zijn meerdere behandelingen nodig. Het aantal behandelingen is uiteraard mede afhankelijk van de celregeneratie van de huid.

Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.