Behandelingen


In een vriendelijke en gastvrije sfeer behandelen wij mannen en vrouwen met de nieuwste IPL-techniek voor permanent ontharen. Wij gebruiken deze techniek ook voor behandeling van acne, couperose en pigmentvlekken. Daarnaast geven wij uw gezicht extra uitdrukking met wimperextensions en kunt u genieten van een heerlijke ontspanningsmassage. Body & Beauty ’t Gooi staat voor kwaliteit voor u.  

Body & Beauty ’t Gooi is gespecialiseerd in permanente ontharing en huidverbetering met IPL, wimperextensions en ontspanningsmassage. Wij behandelen u voor een prettiger uiterlijk, geven u meer zelfvertrouwen en bovendien heerlijke ontspanning. Welke behandeling u ook wenst, bij ons bent u in goede handen. Kijk verder op onze website voor meer informatie. 

Enkele ervaringen van onze klanten:
Renate Kandurra - Definitief ontharen van de oksels
"Het ging mij hoofdzakelijk om het comfort van het niet meer hoeven scheren. Vooral in de zomer draag ik vaak topjes waarbij mijn oksels bloot zijn en dan moest ik deze bijna iedere dag scheren wat soms irritatie veroorzaakte. De eerste behandeling was wel een beetje eng, omdat ik niet precies wist hoe het zou voelen op mijn oksel. Achteraf was dat nergens voor nodig! Ik ben erg blij dat ik de behandelingen gedaan heb en raad het ook iedereen aan".

Marloes van Dijk - Definitief ontharen van de bikinilijn
"Ik doe veel aan wedstrijd zwemmen en draag daarbij uiteraard een badpak. Voor het trainen moest ik me iedere keer scheren omdat ik me anders niet prettig voelde. Die stoppels zijn geen gezicht. En daarom toch maar eens de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht met Body en Beauty 't Gooi. En ondanks dat het een beetje eng vondt, voelde het al snel heel vertrouwd. Als vrouwen onder elkaar, alsof ik Fatima en Justa al jaren kende. Nu stap ik met vertrouwen in m'n zwemkleding. Heerlijk!"

Jan van Putten - Definitief ontharen van de rug
"Ik ben meer dan blij met het resultaat. Nu hoef ik me niet meer te schamen als ik met ontbloot bovelijf onder de mensen ben. Ik kan met een gerust hart dit jaar het strand op zonder al die afkeurende blikken".