Bikinilijn


Schaamhaar scheren, er wordt niet vaak over gesproken. En toch is het de normaalste zaak van de wereld. Voor sommige vrouwen is het voldoende om hun bikinilijn bij te werken, anderen willen helemaal geen schaamhaar meer. Wat uw voorkeur ook is, weet dat u niet de enige bent die wel heel graag van dat haar af wilt.

Zorg voor uw intieme lichaamsdelen

Wij behandelen dagelijks vrouwen die hun intieme lichaamsdelen goed willen verzorgen. Wij zijn er heel erg mee vertrouwd en bovendien zelf vrouw. U kunt dus op ons vertrouwen. Wij behandelen u met zorg, respect en discretie voor een geweldig resultaat. 

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

 

Marloes van Dijk - Definitief ontharen van de bikinilijn
Ik doe veel aan wedstrijd zwemmen en draag daarbij uiteraard een badpak. Voor het trainen moest ik me iedere keer scheren omdat ik me anders niet prettig voelde. Die stoppels zijn geen gezicht. En daarom toch maar eens de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht met Body en Beauty 't Gooi. En ondanks dat het een beetje eng vondt, voelde het al snel heel vertrouwd. Als vrouwen onder elkaar, alsof ik Fatima en Justa al jaren kende. Nu stap ik met vertrouwen in m'n zwemkleding. Heerlijk!

Bikinilijn