Permanent ontharen met IPL


U hoeft niet meer te scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes te gebruiken om van ongewenst haar af te komen. Hoe dit kan? Met IPL (intensive Pulse Light) wordt via licht warmte opgewekt in de haarzakjes en haarstamcellen en vernietigd. Hierdoor worden geen nieuwe haartjes meer aangemaakt en blijft een gladde huid over.

Een eerste behandeling eng? Welnee, maakt u zich geen zorgen. Wij zijn zeer zorgzaam, ervaren en discreet. U bent bij ons dus in goede handen. Kom daarom vrijblijvend met ons kennismaken en ervaar hoe het is met een proefbehandeling (gratis). Wij behandelen elk gewenst gebied, zowel voor mannen als voor vrouwen.

Renate Kandurra - Over definitief ontharen van de oksels

"Het ging mij hoofdzakelijk om het comfort van het niet meer hoeven scheren. Vooral in de zomer draag ik vaak topjes waarbij mijn oksels bloot zijn en dan moest ik deze bijna iedere dag scheren wat soms irritatie veroorzaakte. De eerste behandeling was wel een beetje eng, omdat ik niet precies wist hoe het zou voelen op mijn oksel. Achteraf was dat nergens voor nodig! Ik ben erg blij dat ik de behandelingen gedaan heb en raad het ook iedereen aan."

Ontharen IPL