Huidverbetering met IPL


Body en Beauty 't Gooi werkt met de nieuwste IPL (Intense Pulsed Light) apparatuur. Wij gebruiken deze techniek om de verschijnselen van huidveroudering, zoals pigmentvlekjes en ontsierende bloedvaatjes te verminderen en de elasticiteit van de huid te verbeteren. Een IPL behandeling heeft als voordeel dat de huid na behandeling snel herstelt. Het biedt vele mogelijkheden om zekerder te zijn omtrent je uiterlijk.

IPL leent zich uitstekend voor huidverbetering en behandeling van bijvoorbeeld:

  • Couperose
  • Pigmentvlekken
  • Acne

De huid krijgt een kuur op basis van lichtpulsen. Hierdoor krijgt de aanmaak van natuurlijk collageen en elastine een opmerkelijke stimulans. Oppervlakte rimpels verminderen, poriën worden kleiner en fijne lijntjes verdwijnen. De hele huid herstelt zich, ziet er frisser uit, krijgt vernieuwde spankracht en voelt zacht, glad en stevig aan. Huidverbetering met IPL kan ook in combinatie met andere gezichtsbehandelingen.

Kijk hier voor Meer informatie over combinatie met andere gezichtsbehandelingen  

Overige gezichtsbehandelingen

Naast behandelingen bovenstaande kunt u bij ons ook terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen zonder IPL. En ook dan willen we met onze behandelingen altijd het beste resultaat behalen.

Voor aanvang van iedere behandeling analyseren we uw huid en adviseren we producten en behandelingen die het beste bij u passen.

De behandeling duurt, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied, tussen de 15 en 60 minuten. De behandeling is niet pijnlijk. De huid kan na de behandeling rood zijn en wat warm aanvoelen.

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

 

IPL Gezicht Vrouw