Meer over behandeling fruitzuurpeeling


De fruitzuurbehandeling wordt bij Body & Beauty ’t Gooi uitgevoerd met de producten van Dr Dennis Gross skin care. Na het grondig reinigen van de huid brengen we het product aan, deze dringt door tot de onderliggende huidlagen, waar het de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleert. Hierna neutraliseren we de huid en brengen het Age Erase Recovery mask aan. We sluiten de behandeling af met een passende verzorging. De peeling duurt ongeveer 30 minuten.

Intake

Kunnen we uw huidprobleem verbeteren met een fruitzuurpeeling?. Tijdens het intake gesprek bespreekt u uw wensen met ons. U krijgt uitgebreide uitleg over de behandeling, de voorbereiding daarop en de kosten ervan.

Na de behandeling

Wij adviseren na de behandeling de Alpha Beta Daily Face peel voor thuisgebruik. Maximale resultaten worden behaalt door de combinatie van een maandelijkse professionele fruitzuurpeeling bij Body & Beauty ’t Gooi en de dagelijkse daily face peel voor thuis. Naast de algehele verbetering van de huid door het gebruik van de daily face peel zullen ook de andere producten zoals en dag & nacht verzorging beter worden opgenomen door de huid, en leiden tot meer resultaat.

Neem contact met ons op voor een afspraak